מתכון

1) שמנת מתוקה
2) מקצף
3) יד
4)סוכר אם רוצים
5) מקציפים עד שיוצא קצפת

בתיאבון
תקחי חלמונים של הביצה ותוסיפי לזה סוכר ותקציפי.
ואפשר גם עם שמנת כמו שכתבו בתגובה לפני.
ראי מתכון מצויין בתגית "מתכונים, מטבח, קצפת".
מערכת סטיפס
קצפת = הקצפה של שמנת מתוקה או קצפת צמחית באמצעות מטרפה ידנית או מיקסר חשמלי. לפעמים מוסיפים סוכר להמתקה ו/או פודינג לייצוב של הקצפת.

קצף = הקצפה של חלבון ביצה עם סוכר (חובה עם סוכר) לקצף לבן ויציב. כמות הסוכר קובעת את המרקם של הקצף הסופי - מעט סוכר קצף אוורירי ויבש ('מט') הרבה סוכר קצף יציב ומבריק.

עודד פישר
אופה קונדיטור
עודד פישר מומחה סטיפס
(6 מנות) של קצפת

1/2 כפית תמצית וניל
2 כפות סוכר
1 כוס שמנת מתוקה





אופן ההכנה

מקציפים במיקסר במהירות בינונית את כל המרכיבים עד לקבלת קצפת יציבה. 1.

שואל השאלה:
תודה לכול העונים יצאה לי עוגה פשוט טעים בזכות הקצפתת תודהה לעוניםם!
מתכון מעולה, בדיוק אזלו לי הידיים אפשר אולי להחליף אותו בשמנת?
3 מילים-חנצ'וק אני אוהבת אותך
אם אין לי יד אפשר להשתמש ברגל?
קוצ'י
כמה שיותר סוכר יותר טוב!
אנומינית