5 תשובות
יש משהו מאולתר שאני עושה, זה לשים את כמות הקפה והסוכר בכוס אח"כ להוסיף טיפה מים חמים ולערבב את העיסה עד שמתקבל צבע חום בהיר (בערך איזה 5 דקות) ואז להוסיף את כמות המים והחלב הרצוי באיטיות.
שימי חלב במערבל ותקציפי
שימי תקפה ותסוכר.. תוסיפי כפית של חלב תתחילי לערבב יוצא לך משהו בזבע בז' כזה.. ואז תוסיפי מים חמים וחלב (בעדינות) תערבבי טוב ויצא לך קצף נעים וטעים טעים! אני עושה ככה:)
תבלי
פשוט מנערים את החלב חצי דקה וזה יוצא מעולה.
אל תדאגי זה יחזור למצב הרגיל תוך כמה דקות.. (:
ראו בתגית "קפה, הקצפת חלב".
מערכת סטיפס