3 תשובות
לי יש אלרגיה לגלוטן והם פשוט שמים עוד סוכר כדי שזה יהיה טעים, וגם הקלוריות בדיוק אותם קלוריות ופעמים יותר. רק עם זה מופחת סוכר או משהו כזה
בעוגה ללא גלוטן בדרך כלל דוחפים דברים כמו עמילנים שזה לא ממש בריא...
לי יש רגישות לגלוטן אני אסביר לך איך זה הולך..

אם את מכינה בעצמך עוגה ללא גלוטן אז ברור שהיא תהייה יותר בריאה מעוגה עם גלוטן.
הגלוטן מעלה בתוך שעתיים את רמת הסוכר בדם והתוצאה היא רצון בלתי פוסק לאכול פחמימות ועלייה במשקל.

אם זו עוגה קנויה וזה טעים לך, מה זה אומר?
שכדי שזה יהייה טעים אז הם הוסיפו כל מיני חומרים כדי שזה יהייה טעים.
פירוש הדבר שזה משמין, מאוד משמין.

רק בפסח מוכרים וופלים ללא גלוטן(ככה זה עד היה עד לפני שנה)
אז כל פסח הייתי קונה מלא חפיסות והייתי אוכלת המון כי זה טעים ובזכות הוופלים (בגלל) השמנתי כל שנה 20 קילו.

מקווה שעזרתי.
באותו הנושא: