11 תשובות
לא למתאמנים מקצועיים.
אבל אתה לא שם
לצורך העניין
אם אתה אדם מן השורה מתאמן בסבבה - על כל קילו שלך 1 גרם חלבון
דהיינו 60 קילו שוקל - 60 גרם חלבון ביום
מתאמנים תחרותיים פי 1.5 + ממשקלם
אגב במהלך היום - בבוקר חלבון בצהריים ובערב
זה לא שעכשיו מתאמן ,דופק 60 גרם חלבון במכה אחת.

קופסת טונה- 27 גרם חלבון
מנה יפה של חזה עוף- 80-150 גרם חלבון
ביצה 7 גרם חלבון
קוטג 11 גרם חלבון
שואל השאלה:
סבבה תודה רבה לך
שואל השאלה:
אכלתי בבוקר 20 גרם חלבון בערך.
ועכשיו עוד 14 גרם בערך..
אז לאכול בערב קופסת טונה?
שואל השאלה:
ובצהריים בשר בקר עם קוסקוס.
כן אפשרי
רק חשוב שאוכלים מנת חלבון אחרי אימון חובה לשלב פחמימות
כי החלבון זה לשריר
והפחמימה זה "הדלק" של הגוף
ורצוי פחמימה מלאה.
שואל השאלה:
שמתי גרנולה (60 גרם בערך) סבבה?
וממש תודהה
ואם כבר מתאמנים
חשוב לא פחות
להתאמן נכון - תנועות נכונות
ורגוע
קל מאוד לפצוע את הגוף במיוחד עמוד שדרה- אז להיזהר אין תקנה לנזק שנעשה.

וחימום ומתיחות טרם האימון
יותר חשובות פי כמה מתזונה
שואל השאלה:
אח שלי מדי פעם מפקח עלי , אני עושה תרגילים די קלים.
מצויין
ראיתי בחורה בחדר כושר עם הכדור ברזל שמניפים (קטל בל)
שיחקה אותה מבינה- הערתי לה בעדינות שאין לה צורך בשיטה הזאת.
שיחקה אותה מבינת על.
דפקה תגב אחרי תקופה- ונעלמה מהנוף
חבל
עדיף לעבוד על משקל גוף הכי בטוח והגוף לא מזדעזע
שואל השאלה:
תודה רבה לך 3>
אין צורך ליצור שליליות נגד שיטות אימון מסוימות, אין תרגיל מסוכן אם נעשה נכון. משקל גוף, מכונה, ומשקל חופשי יכולים להיות מסוכנים בדיוק באותה מידה ולפצוע אם נעשים לא נכון.
בקשר לתזונה, כמו שנאמר, זה צריך להיות בהתאם לשאר היום שלך ולכמויות שאתה צריך לצרוך. אפשר לדפוק גם הכל במכה, אם לזה הגוף שלך רגיל.
מבחינת מינונים, 1 זה שנוי במחלוקת והמחקרים היום מראים מספרים של בין 1.6 ל2.2 גרם לקילוגרם גוף (תלוי במחקר) לאדם מתאמן, ו0.8 גרם לאדם שלא מתאמן.
אם יש שאלות, בכיף