2 תשובות
עד כמה שנראה בעין ושזה סמיך כזה
צהריים טובים.
יקירה, ישנן עוגות שהקצף צריך להיות מעט סמיך וישנן עוגות שהקצף צריך להיות קשה/יציב, את מקציפה ורואה שהקץ מתחזק הוא צריך לקבל ברק לבן, בכפית את ממלא מהקצף והופכת את הכפית, אם הקצף עומד,
לא נשפך בחזרה לקערה, זה קצף קשה.
כדי שהקצף יוקצף טוב ויתקשה, כדאי להוסיף מעט, "קרם-אוף-טרטר",
ניתן לרכוש במרכולים, בין החומרים/תמציות לעוגה, (במקום, אפשר להוסיף לחלבונים, קורט/מעט/קמצוץ של מלח רגיל.
מקווה שהבנתי והובנתי.
ימים קסומים ומוצלחים בחיים.
באותו הנושא: