3 תשובות
אוי ואבוי.. שמנת מתוקה לא מקציפים במיקסר ולא בידיים, או במקצף חשמלי או במקצף ידני, אין דרך אחרת להקציף, בהצלחה!
שואל השאלה:
אממ.. מה הכוונה מקצף ידני? יש תמונה של זה?
מקציפים במיקסר אבל עם דיסקט של הקצפה,, במהירות גבוהה, מומלץ שהשמנת תיהיה במקרר עד ההקצפה, היא אמורה להיות קרה, ולא להקציף הרבה זמן אחרת היא תהרס,
תקציפי בערך 10 שניות, תפסיקי את המיקסר, תבדקי את הקצפת עם כף, אם הקצפת יורדת מהר מהכף אז תתני לו עוד 10 שניות, ותבדיקי שוב,
הקצפת אמורה להיות סמיכה, שאם את שמה בכף היא תרד לאט.