4 תשובות
את תרדי הרבה ממש מהר, ואז אחרי הירידה ההתחלתית הירידה תהיה הרבה יותר איטית. אבל זו לא דיאטה שטובה לירידה במשקל לטווח ארוך (והיא אפילו ממש גרועה לזה) וסביר מאוד להניח שתעלי את הכל חזרה.
אני לא ממליצה מניסיון של כמה שנים + מחקרים באינטרנט על הנושא.
אנונימית
שואל השאלה:
אם אני אכולת רק ארוחה אחת ביום אני ארד יותר מאשר בקיטו? (אני עושה ספורט)
אנונימית
לא, גרוע מאוד. הגוף שלך יתרגל לצריכה המופחתת של המזון, וכשלא תוכלי יותר להמשיך (כי יהיו חסרים לך ערכים תזונתיים וזה יפגע לך באיכות החיים בטירוף, בבריאות שלך ובחיוניות שלך) ותחזרי לאכול נורמלי המטבוליזם שלך כבר ייפגע משמעותית ויהיה קשה לו להתמודד עם כמויות נורמליות של אוכל והוא יעבד אותו לאט יותר ככה שבטווח הארוך (ולא ארוך מאוד), שוב, תשיגי את ההפך.
למה בעצם שלא תנסי דרך בריאה לעשות את זה? פעילות גופנית זה נפלא, ופשוט קבעי לך פגישה עם תזונאי/ת או דיאטן/ית כדי שתבנו לך יחד תפריט שמתאים לצרכים והמטרות שלך ויוודא שתעשי את זה נכון, תוך תזונה מאוזנת, בלי לעשות עוול לגוף שלך.
אנונימית
שואל השאלה:
אני כן עושה ספורט
אני פשוט לא מרגישה רעבה כלכך במהלך היום אז יוצא לי לאכול רק ארוחה אחת
אנונימית