4 תשובות
זה בסדר
זה כי לא השרית את העדשים לפני, תשפכי את הסיר (יענו תשמרי את העדשים עצמן אבל תיפטרי מהמים) ושימי מים חדשים, המים הישנים בעייתיים כי יש בהם את כל הגזים, חלק מהמטרה של ההשריה של יום יומיים לפני (כן, יום יומיים) היא בשביל שלא תפליצי שבוע אחרי
כוס עדשים על 2 מים,
את צריכה לשים מים
וכשהירתחו ולהוציא את המים לפחות 3 פעמים,
אחר כך בפעם הרביעית כשאת מוסיפה את הכוס הרביעית של המים את מבשלת עד שאין נוזלים. (אל תשכחי לערבב ברביעי)
מומלץ לבשל אותן לפני בנפרד מאחר והן צובעות את מי הבישול בשחור. זמן הבישול 25 דקות עד 40 דקות (תלוי בטריות שלהן).