4 תשובות
אין צורך להשרות עדשים אדומות לפני הבישול.
עדשים אדומים לא צריך להשרות, רק עדשים ירוקים (בערך 3 שעות).
ראשית תגשי להום סנטר ותקיני סיר לחץ בטיחותי
לכל נושא העדשים והקיטניות רצויי גם להשרות וגם לבשל בשיר לחץ
חשוב שתקני סיר לחץ תוצרת אירופה עם תקנים ארופאים
עדשים כתומות לא צריך להשרות. כן חשוב לשטוף אותן טוב טוב כי יוצא מהן המון ג'יפה.
אחרי ששטפת טוב הן מתבשלות די מהר, תוך משהו כמו 10-12 דקות הן כבר רכות.

עדשים ירוקות זה סיפור אחר - כדאי להשרות אותן כמה שיותר ולפחות 3-4 שעות. רצוי להחליף את המים אם משרים יותר. אח"כ הן מתבשלות משהו כמו 20-25 דקות.

בתיאבון
מירב