6 תשובות
אין צורך לשים שמן רק מלח, שמן ומים לא מתחברים, שמן תמיד צף.

ובפסטה יש עמילן.
סיר טיגון ללא שמן
יש את זה בחניות
טפאל חברה מצויינת
כפית שמן לא תזיק, כן הם ידבקו בלי שמן והטעם יהיה פחות טעים.
אנונימי
אף פעם לא בישלתי פסטה עם שמן. את הרוטב של הפסטה כן את הפסטה עצמה לא.
פתיתים צריך לטגן אותם לפני שמבשלים אותם עם מים. אני חושבת שאפשר לא לטגן אותם לפני אבל זה ייצא פחות טוב.
אם שמים כמות מים מספקת אז לא ידבק, אבל זה לא יצא מוצלח וטעים כמו עם שמן.
כדאי לשים קצת מים, אחרי שהמים מתאדים ולקראת הסוף ממש ניתן להוסיף ממש טיפה שמן זית לטעם וקצת תיבול וזה יוצא על הכיפאק
באותו הנושא: