5 תשובות
בהחלט מתאים לבישול
מתאים לבישול אבל קח/י בחשבון שהחלק החיצוני נותנן צבע חום קצת לא נעים אחרי שמטגנים אותו. זה גם עלול לבלבל קצת אם המטרה היא להשקיף את הבצל לפני במוסיפים את שאר המרכיבים. לא הייתי משתמשת בו כמרכיב עיקרי למרק בצל שוב בגלל הצבע.
בצל סגול נחשב ליותר איכותי מבצל לבן רגיל, ובסלטים הטעם שלו הרבה יותר טוב משל הבצל הרגיל.
והוא מתאים גם לבישול.
בוודאי!
גם הבצל הסגול הרגיל וגם הבצלצלים הסגולים הקטנים (שאלוט) מתאימים לבישול ומוסיפים לכל תבשיל, טעמם נחשב כ"מעודן" יותר יחסית לבצל הלבן הרגיל והם גם מתאפיינים ביותר מתיקות.

כן אבל חבל עליו כי הוא יקר יותר מהרגיל והוא יותר מתאים ונותן יופי לסלט ולא לבישול.