התמונה ברשיון Creative Commons
7 תשובות
היי. אחרי שהמים רותחים 20 דקות לבריאות.
אני שמה טיימר ל 15 דקות, ויוצאה מצויין. ישר אחרי הבישול אני מכניסה את הביצה מתחת למים קרים זורמים ולכמה שניות דבר המקל אחר כך על הורדת הקליפה ביתר קלות.
שלום ביצה קשה אחרי רתיחת המים 6 עד 7 דקות ואחר כך אפשר לכבות האש. ואם את רוצה תשימי מכסה לאחר כיבוי האש.
פטנט פשוט מאוד: כשביצה אחת נסדקת ונפתחת קצת, אתה יודע שזה מוכן
שלום
אחרי רבע שעה הביצים מוכנות.
טיפ קטן: ביצה שנסדקת במים זה לא טוב וקורה בגלל הבדלי הטמפרטרורות לכן מומלץ
להשאיר ביצים על השיש למשך 10 דקות ואחר כך לשים אותן במים לרתיחה.
לילי
10 דקות ממתי שהמים רתחו (אך כדאי להויד את האש אחרי שהגיעו לרתיחה) והביצה קשה למהדרין. אם מחכים 7 דקות מתחילת הרתיחה מקבלים 'ביצת 7 דקות' שזו ביצה במידת עשייה mediume כלומר החלמון הוא במצב ביניים - בין קשה לנוזלי. זה מאוד מאוד טעים! בתאבון!
אני