18 תשובות
כן, אני באה לאכול איתך!
איך אפשר להגיד שזה לא בריא היא אפתה תפוח אדמה בתנור לא טיגנה אותו השתמשה בשמן זית ששייך לקבוצת השמנים המזינים.
זה לא הדבר האידאלי לאכול כול יום אבל היא מקבלת פחמימות ושומנים ממליצה לך פשוט להוסיף ירקות וחלבונים אם זאת הארוחה שלך.
שואל השאלה:
תודה ^
אני חיה על תפוחי אדמה אפויים ואני בריאה עשיתי בדיקת דם לפני כמה ימים והכל תקין
וצודקת
אנונימית
זה ממש אחלה. גם בתנור וגם פחות שמן, ותפוח אדמה טרי. עדיף עדיף!
כן, זה גם טעים. אבל הייתי מציעה שמן זית. בתיאבון.
כן!
ואני חייבת שתבואי לפרטי ותלמדי אותי בפירוט איך להכין את זה! (:
שלחי כאן מתכון מפורט איך עשית אותם פליזז
אנונימית
אץ יכולה לשלוח כאן איך עשית? בבקשה
אנונימית
נוו את יכולה להגיד לי איך הכנת אותה אני רוצה להכין לי כברר נוו
ובכן לא הייתי זמינה...

לוקחים כמה תפוחי אדמה שבא לכם לפי כמות, חותכים לחצי ואז משכיבים כל חצי על הגב השטון וחותכים לפרוסות. כל פרוסה לשני חצאים גם או 3 לפי העובי, כך שיצא צורה של צ'יפס.
לוקחים תבנית גדולה ושמים נייר אפייה. מפזרים את הצ'יפס ושמים מלח ופלפל לפי טעם, ואז שופכים קצת שמן קנולה/זית.
מערבבים הכל בשמן כאילו עושים להם אמבטיה עד שהכל מכוסה היטב ומעורבב. מפזרים שוב ושמים בתנור שחומם מראש ל180 עד שזה מזהיב ומוכן אפשר לבדוק עם קיסם או לטעום אחד קטן
תודה חיים!

אבל כבר הכנתי ועשיתי משהו שונה רצת..

חתכתי את התפוא לפרוסות שמתי שמן מלח גב ופלפל שחור ושמתי בתנור.. זה בסדר?
שואל השאלה:
כן זה מעולה
אל תשכחי שמן שלא ייצא לך יבש
אנונימית
ברור
נראה לי נשפך לי יותר מדי..
שואל השאלה:
חח לא נורא העיקר טעים
אנונימית
תקשיבי יצא לי פצצה נשבעת!
שואל השאלה:
כן זה המתכון אחד הקלים אבל שיוצא ממש טעים
אנונימית
אני כל כך הולכת להכין את זה גם מחר
וגפ מחרתיים
ואז יימאס לי ואני אפנה אלייך שתתני לי עוד מתכון של משהו..
חחח (;
שואל השאלה:
חחח יש לי מלא
כן היו חופשים שהכנתי את זה כל יום עד שנמאס לי
אנונימית