4 תשובות
בדיוק כמו שכתבת
מעט מלח פלפל (ממליצה גם פפריקה) לערבב עם שמן זית ולמרוח על התפוח אדמה, לשים ב175-180 מעלות לסביבות החצי שעה
לקחת תפוחי אדמה לחתוך
לשים מלח פלפל שמן זית ולהכניס לתנור שיואו קסם אה?
H..
חותכת את התפוחי אדמה לחתיכות
שמה בצלחת עם שמן
אחכ מעבירה את חתיכות על תבנית עם נייר אפיה ושמה מלח ופלפל ושמה לכמה דקות עד שהם שחומים או זהובים
לחתוך את תפוח האדמה לצורה של צ'יפס, להניח על תבנית ששמת עליה נייר אפייה, לתבל במלח, פלפל שחור ושאר התבלינים שאת רוצה, למרוח מעט שמן זית. לשים בתנור 200 מעלות ולאפות במשך רבע שעה או יותר (עד שיהיה מוכן)