3 תשובות
מצורף מתכון.
תהני :-)
מנהל עסקים
המתכון הנ"ל עושה עוול עם דבר כל כך פשוט כמו בורקס תפו"א והופך אותו לעוגת שכבות.

אני מכין ככה:
מכינים פירה מתפו"א. מתבלים אותו באבקת מרק עוף או במלח פלפל פטרוזיליה, בצל מטוגן (גמיש - לפי הטעם)

פותחים את הבצק עלים למשטח ישר על כל השולחן. חותכים אותו לשלוש רצועות ארוכות (לאורך). במרכז כל רצועה לאורכה מסדרים את הפירה (הכי קל בעזרת שקית זילוף עם חור גדול)

סוגרים את הבצק מעל הפירה מצד אחד ומגלגלים לצד השני, ככה החיבור של הבצק נמצא למטה. עכשיו מורחים ביצה ומפזרים שומשום. חותכים לחתיכות באורך של 4-5 ס"מ ומסדרים על מגש.

אופים 180-200 מעלות עד שמשחים.

בתאבון!

עודד פישר
אופה קונדיטור
עודד פישר מומחה סטיפס
מתכון מעולה, מצוין, פשוט מדהים! זה מתכון שלך?!
בתאל