התחברות
הרשמה
סוגי תפוחי אדמה - איזה תפוחי אדמה מומלצים לטיגון ואיזה לבישול?
28 באוגוסט 2011, 02:08
תפוחי אדמה
מטבח
טיגון
בישול
3 תשובות
לטיגון אדומים לבישול צהובים
נ
נתנאל ממן
שואל השאלה:
איזה זנים?
י
יוסי.
בלינק
קישורים מצורפים:
פה
נ
נתנאל ממן
באותו הנושא:
ההבדל בין קמח תפוחי אדמה לעמילן תפוחי אדמה - האם קמח תפוחי אדמה ועמילן תפוחי אדמה זה אותו דבר?
תפוחי אדמה לאפייה - איזה תפוחי אדמה טובים יותר לאפייה-אדומים או לבנים?
איזה רוטב אפשר להוסיף לפירה תפוחי אדמה?
הכנת תפוחי אדמה צהובים - שלום, כיצד מכינים את תפוחי האדמה הצהובים? תודה.
מתכון לחמניות מקמח תפ"א לפסח - כיצד מכינים לחמניות לפסח מקמח תפוחי אדמה, כמו שמוכרים בארומה?
אם אני עושה כנפיים ותפוחי אדמה בתנור יש שלושה מצבים אפייה, קלייה, בישול איזה מצב לעשות
אדמה מתאימה לגידול תפוחי אדמה - באיזו אדמה יש לגדל תפו'א?
מתכונים עם תפוחי אדמה - מה מכינים עם קמח תפוח אדמה?
הקפאת תפוחי אדמה לצ'יפס - האם אפשר להקפיא תפוחי אדמה החתוכים כבר לצ'יפס? הכוונה לתפוחי אדמה לא מבושלים או מטוגנים.
הכנת תפוח אדמה בנייר כסף - איך יודעים מתי התפוח אדמה שבתוך הנייר כסף מוכן?
בישול תפוחי אדמה לפירה - כמה זמן צריך לבשל תפוחי אדמה בסיר לפירה?