3 תשובות
לא נראה לי שמשנה כל כך.
אני כן ראיתי לי פעם כתבה על החמאות הכי טובות שנמכרות בסופרים אבל זה היה בארצות הברית.

לפי מה שהבנתי חמאת תנובה היא אחלה דבר ואיכותית למדי.

איזה מתכון של אלפחורס יש לך?
מיוטיוב משהו?

אגב, אני מניח שצריך מאוד להיזהר לא לשרוף את העוגיו כי זה מאוד קל לשרוף עוגיות חמאה.
אנונימי
תשמע אני בשביל הספורט ניסיתי לגוון קצת ולהחליף
את החמאה של תנובה ולנסות חמאה אחרת.
בחרתי סתם כך באקראי חמאה תוצרת חוץ שעל מדפי המקרר
ומסתבר שנתקלתי באחלה חמאה. יותר טעימה משל תנובה.
תנסה אותה.
זו חמאה תוצרת צרפת שרשום עליה
BEURRE DOUX - FIN ET NATUREL
עטיפה בצבע זהב.

אני לא זוכר מאיזה רשת קניתי,
אבל נראה שמוכרים אותה בכל סופר.
טעם ואיכות החמאה תלויים בסוג הפרה ובמה שהיא אוכלת ובאירופה מין הסתם יש מזג אויר וטבע אחרים.