תשובה אחת
הי
לפחות 2 הבדלים ברורים:
א) גבינה מכילה חלבון שהוא מזון מחלב הפרה, ומיועד לבניין שרירים בגוף אך לא רק לשם כך. ואילו בחמאה מכל סוג אין חלבון למיטב ידיעתי, אלא אם כן מוצהר שהוסיפו בה חלבון.
ב) בגבינה צהובה יש כ-28 אחוז שומן, ואילו בחמאה על פי התקן הישראלי חייבים להיות לפחות 80 אחוזי שומן. אגב, גובה אחוזי השומן בחמאה אינו קשור באופן המכירה שלה.

להזכירך שומן מהחי הוא הגרסא הפחות בריאה של שומן עבור בני אדם.
אגב, שניהם מוצרים מאד לא בריאים מסיבות רבות, אך לא אכנס לכך כאן.

בריאות שמחה ובשורות טובות
שוקי
באותו הנושא: