4 תשובות
מצאתי לך משהו מעניין,


למלית:
5 תפוחי אדמה גדולים קלופים וחתוכים לרבעים
3 בצלים, חתוכים לרצועות דקות
מלח
פלפל
לבצק:
2 כוסות קמח
1 ביצה
2 כוסות מים חמים ממי הבישול של תפוחי האדמה למלית
1 כף פירה מהמלית
לנוזל הבישול:
1 כפית מלח
5 גרגרי פלפל אנגלי
1 עלה דפנה




אופן ההכנה:
המלית: מבשלים את תפוחי האדמה במים, עד שהם מתרככים. מסננים.
מטגנים את הבצל במעט חמאה על אש קטנה, כחצי שעה, עד להזהבה. מועכים את תפוחי האדמה ומוסיפים להם את הבצל. מתבלים במלח ופלפל.
הבצק: מערבבים את כל מרכיבי הבצק ולשים כ-5 דקות על משטח מקומח. אם הבצק דביק מדי מוסיפים מעט קמח.
מעבירים למקרר בקערה עם מגבת מכוסה לשעתיים לפחות.
מוציאים את הבצק מהמקרר ושוב לשים, עד שהבצק רך וגמיש. על משטח מקומח יוצרים 2 נקניקים.
מחלקים כל נקניק ל-12 חתיכות. מרדדים כל חתיכה לעיגול דק. מניחים במרכז כפית מהמלית.
סוגרים את הבצק לחצי ומהדקים היטב. מניחים על צלחת עם הרבה קמח ומעבירים למקרר (ניתן להקפיא כמו במתכון הקודם).
מרתיחים בסיר גדול הרבה מים ומוסיפים את המלח, הפלפל ועלה הדפנה.
מנערים את הוורייניקי מקמח וזורקים למים (עדיף לבשל 20 בכל פעם). ורייניקי טריים, יהיו מוכנים 5 דקות אחרי שהם צפים. הקפואים זקוקים ל-12 דקות. מוציאים עם כף מחוררת ומעבירים לקערה.
שואל השאלה:
נשמע מעניין
איפה מצאת?
אני מדפיס ואולי אכין היום
אנונימי
לא זוכר כבר
מצאתי את זה באיזה אתר
אבל תשמע זה השקעה

תהנה מהאוכל
בהצלחה
שואל השאלה:
החמאה לא רשומה במרכיבים

אני מכין את זה עכשיו.

זאת השקעה משתלמת אם יוצא טעים ונראה לי שייצא..


רק שנראה לי שהכמות בצק קטנה בהרבה מכמות המלית... נראה... אני לא מומחה לזה

ותודה
אנונימי