4 תשובות
ניסוי וטעיה - משאירים פרק זמן של 10 דקות, 20 דקות וכן הלאה ובודקים אם יצא כראוי.
אמיר לירן, עורך דין מומחית סטיפס
תוקעים שיפוד (זה של המרשמלו) באמצע ומרגישים שהוא נכנס בקלות.
ד״ר ענת פלדמן מומחית סטיפס
אם מדובר בתנור ביתי גם מזלג יספיק לבדוק רכות.
יש לשאוף לתפוחי אדמה דומים בגודלם.
משך האפיה על 180 מעלות הוא כ-50 דקות ורק אז כדאי להתחיל לבדוק
בדקו את התפוח הגדול כאינדקציה הקטינים יותר יתישרו כבר. אין חשש לאפיית יתר
חיים אופק מומחה סטיפס
אם מבשלים את תפוחי האדמה בקליפתם לפני העטיפה וההכנסה לתנור אזי בכל עת הם מובנים לאכילה אך טעמם משתבח ככל שהם שוהים יותר זמן בתנור
אברהם שרם מומחה סטיפס