5 תשובות
צילי מתוק
סילאן או דבש
טיפה סויה
פפריקה
מעט כורכום
מעט כמון
מלח ופלפל לפי הטעם
שמן זית
לתנור בתיאבון:)
שואל השאלה:
הכל ביחד או לבחור אחד?_.
חתוך או שלם?
שלם פשוט לא מקלפים, שוטפים, מנגבים, שמים שמן זית על התפוח ועל נייר הכסףם, מחוררים (אני מגזימה ועושה 7 חורים) ואופים כ-40 דקות ב-180 מעלות ובודקים עם קיסם כשמוכן.
אם את חותכת אז מלח, פלפל שחור, כורכום ופפריקה (אבל אני עושה את זה עם עוף ביחד אז גם השומן של העוף עובר אליהם וזה מוסיף. לא בדקתי בלי העוף)
שואל השאלה:
תודה רבה:)
בתיאבון. דרך אגב, לא להגזים עם פלפל שחור ואמורה להיות יותר פפריקה מכורכום. אבל זה הכל לפי הטעם