2 תשובות
אז ככה.. נניח שהדג שלך מחולק למנות רתה לוקח מחבת מפזר עליה כמות של סוכר.. לא המון אלא רק שכבה דקה.. מניח עליה עלי רוזמרין טימין ומרווה, ממליח מעט את הסלמון מניח את מנות הסלמון על הסוכר והעלים ומכסה היטב בנייר כסף ממש לאטום... מעלה את המחבת על הכיריים על אש גבוהה.
זמן העישון תלוי בגודל הדג.. נניח שהחתיכות הן15 סנ' על 5 סנ' זמן העישון ייקח כ9-10 דק'
חשוב לא לתת לעשן לצאת
במידה והסלמון עדיין לא מוכן אםשר לסיים בישול בתנור.
מקווה שעזרתי ובתיאבון
שף
מעבר לאמור על ידי הכותב הקודם, אפנה אותך למאמר ארוך מפרוט ומקיף אודות עישון כולל דגים, בשיטה הקרה וגם בשיטה החמה.

לא מורכב במיוחד אבל חייבים להקפיד.
חיים אופק מומחה סטיפס