11 תשובות
בבקשה כמה מתכונים ולבריאות.
להפשיר + מעט מלח גס ולימון
לשטוף להניח בתבנית חסינת אש רבע כוס שמן זית + חצי כפית שום כתוש+ עלי רוזמרין + מלח
לערבב הכל בכוס למרוח על הדגים ולאפות בתנור
תענוג...
אביבה + תילתן
אביבה סרור בייגל מומחית סטיפס
לטגן על המחבת עם שמן זית, שום, פלפל שחור, מלח ורוזמרין.
יוצא ממש טעים, מניסיון!
זה גם ממש בריא!
מה שחשוב בסלמון זה לא לבשל יותר מידי אחרת הוא יוצא יבש.
אני ממליץ על רבע שעה בתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 200 מעלות.
לגבי התבלון, לימון, מלח גס, שום, שמן זית ואפשר גם קצת צ'ילי מתוק.
1. לקנות טרי טרי. ואז אפשר להכין סשימי, או סביצ'ה. (עם מלח גס, לימון, אבוקדו, מנגו).
2. בתנור בתוך נייר כסף עם שום, לימון מלח ומעט פלפל.
ד״ר ענת פלדמן מומחית סטיפס
בבלוג שלי תוכלי למצוא מתכון לדג סלמון חגיגי במיוחד ולא מסובך כלל.
בהצלחה.

אגב, אם תרצה לוותר על דפי הפילו, ניתן בהחלט.
בהצלחה!
מתכון חגיגי לדג סלמון
סליחה, טעיתי בקישור. הנה הקישור הנכון. לחץ כאן על הכתב בכחול.
בהצלחה.
מתכון חגיגי לדג סלמון
מצורף מתכון מאוד פשוט לפילה סלמון בתנור, בתיבול שמן זית, לימון, שום, רוטב פסטו ומעט בצל. לא צריך לדעת לבשל כדי להכין את המתכון הזה.
גילי
מתכוני דגים מעולים ובמיוחד לדג הסלמון תמצאי באתר המתכונים הבא
יש
דג סלמון צלוי בעלי רוזמרין ובצל
מתכון לקיש סלמון מעושן
והמוצלח ביותר:

סלמון בתנור (עם אורז ושעועית)
שולה
בבקשה... הנה כמה מתכונים מעולים לסלמון:
אברום
סלמון בתנור ברוטב סויה
אנונימי
אולי תאהב גם את: