3 תשובות
המיקרו יבשל את הדג. על מנת למצות את הטעם, יש לתבל את הדג במעט שמן זית, מלח פלפל שחור כמה עלי רוזמרין ומעט לימון. פרק הזמן שעל הדג לשהות במקרו תלוי בעצמת המכשיר אבל אחרי 5-6 דקות, ניתן לבדוק האם מוכן.
בתאבון
חיים אופק
מתכון בנוסח צרפתי:

- מניחים את הדג על נייר אפיה.
- מכינים רוטב חמאה מומסת, פטריות, שמיר, פטרוזיליה, רוזמרין,
מלח ופלפל לפי הטעם ויין לבן.
יוצקים את הרוטב על הדג. מקפלים את נייר האפיה. מחממים במקרוגל.
דג סלמון טעים ובריא! מומלץ להכין אותו ברוטב טריאקי ואז לאפות אותו, הדג יוצא עסיסי ומתקתק.
line:445