תשובה אחת
במייל ובאינטרנט מתפרסמות לא מעט דעות אישיות, שלא נבדקו מחקרית.
אתה רשאי להעמיד את העניין בניסיון ולהיווכח בעצמך- קח בצל פתוח למעבדת ותמסור לבדיקה מתאימה את מה שאמרו לך שהבצל צובר אם הוא ממתין.
תן להם לשים אותו במקרר, ואח"כ לבדוק את הבצל שוב, ותראה אם הרעלים או התופעות שמוסברות במייל ההוא אכן, קורים.

חשוב להבין שלבצל תכונות מדהימות רפואיות.
תחת שימוש מבוקר ונכון הוא מוציא מוגלה, נותן אפקט אנטיביוטי, ומכיל מינרליים לשובים ביותר לבריאות.
אבל לייחס לו תכונות מיסטיות זו אופרה אחרת לגמרי.
אני צמחוני שלושים שנה ומשתמש בחצאי בצל שמאוחסנים במקרר, למחרת חיתוך הבצל.
עד כה לא הבחנתי באפקט שלילי מכך.
אגב, צמחונות מסורתית מלאה אמונות שונות ומשונות.
זו הסיבה שממליץ לקבל הדרכ של נטורופטים מיומנים שיכוונו אותנו על בסיס שיטות מבוססות עדויות של תזונה נכונה.

שוקי
באותו הנושא: