9 תשובות
באתי לחזק את שאלתך, גם אני רוצה לדעת תשובה.
יש לי אבוקדו שכבר עומד שבוע ולא רוצה להתרכך, מה עושים.
תודה
יעקב
מכניסים לשקית סגורה (אפשר גם שקית נייר) יחדיו עם תפוח עץ.
תשאיר את האבוקודו עם הגרעין שלו אחרי פתיחתו
אנונמי
לעטוף את האבוקדו בעיתון ישן ולהמתין יום בסבלנות.
לעטוף את האבוקדו בעיתון ישן ולהמתין יום בסבלנות.
אחרי שפותחים את האבוקדו קשה מאד גם להבשיל אותו וגם לשמור שלא ישחיר, אז בהפרדה בין הדברים.. מניעת השחרה זה מיץ לימון או מלח לימון בכמות מזערית.
הבשלה זה עיטוף בנייר ושמירה במקום חשוך.
פטנט נוסף הוא חיתוך האבוקדו לקוביות-גם אם הוא קשה -ריסוק במעבד מזון עם קמצוץ מלח לימון והקפאה בשקית זיפ אטומה וכך תמיד יש אבוקדו מוכן לאכילה (ההקפאה מבשילה אותו וכך עושים לאבוקדו הקפוא שקונים למסעדות)

בהצלחה
מניסיון שלי הכנסתי אבוקדו קשה לשקית ניילון וסגרתי במשך יומיים הם הזיעו בתוך השקית והבשילו
תורג'מן אבלין
מכניסים את האבוקדו לשקית וקושרים ושמים בתוך תא המטען ליום שלם אבל לא לשכוח אתו שם מניסיון זה מצליח
סימה
אם צריך שהאבוקדו יתרכך בכדי שהוא מזיע, אז למה לא לשים אותו בשמש!? אולי השמש יבשיל את האבוקדו
תנסו 😂😂
אנונימי
או בישולו בסיר..
אנונימי