6 תשובות
שואל השאלה:
אני מתכוונת במקרר אחרי שבוע זה נהיה לי מין עובש כזה לבן.
אנונימי
אפשר להקפיא זה לא פוגע באיכות רסק העגבניות
או להקפיא או לשים מעל שמן (לדאוג שהכל מכוסה בשמן)
וזה ישמור את הרסק ללא עובש.
(מה שקורה הוא שהחמצן בא במגע עם המזון הוא מקלקל
אותו. שמן הוא בלתי חדיר על כן לא מתקלקל, אפשר
לעשות עם זה הרבה שימושים לשימור מזונות)
תעבירי לקופסת פלסטיק קטנה ושימי במקפיא
שמן זית מעל שומר שלא יתחמצן וכך לא יעלה עובש
שימי את הרסק במקפיא, את יכולה בקופסא או לעטוף בניילון נצמד. המקפיא ישמור את הרסק טרי.
באותו הנושא: