5 תשובות
כמעט תמיד עדיף טעם של טבע מאשר טעם של דבר מעובד..
וחוץ מזה חשמל רק מחמם אותו אש ניכנס לתוכו... (לא יודע איך להסביר את זה ).
בתאבון =)))
הי
כמו שאמרו, הגחלים שבאות במגע עם הבשר, חורכות אותו ישירות.
ואלו בחשמל, יש בידוד, כמו במחבת.
מכאן ההבדל.
בתאבון.
הגחלים נותנים את הטעם השונה והבישול עליהם.
ראשית הטמפרטורה של הגחלים גבוהה יותר מאשר הגריל החשמלי.
שנית העשן של הפחמים גם מעשן את הבשר.
בשביל זה יש כאלו שמוסיפים עשבים לעישון הבשר למנגל או רוכשים פחמים של עץ מסויים בעל ריח
למקרה ואתה לא יודע אנחנו אוכלים באמצעות העיניים האף והפה.
איייל_הדר מומחה סטיפס
למנגל חשמלי ולגריל גז אין חומרי בעירה עם טעם שנכנס לבשר.
בגלל זה אניני טעם בוחרים את הגחלים מסוגי עצים מסויימים, גחלים מעצי הדר יתנו לבשר טעם שונה מגחלים של עץ זית.

בזמן הצליה אפשר לזרוק לגחלים גם עשבי תיבול כמו רוזמרין שיוסיפו נגיעות של טעם לבשר
אביהו