6 תשובות
רק מלח ופלפל שחור גרוס יעשו עבודה מצויינת בלי להרוס את הטעם הייחודי של הכבד.
לדעתי זה הכי טעים ככה בלי כלום. רק לשים מלח ופלפל הכי טעים שיש!
קראתי כמה שטויות כאן.. על תתני לטעם המיוחד להתבטא... שטויות!
הכבד הוא איבר כל כך רגיש שגם אם תתבלי אותו מצוין ותצלי אותו יותר מדי פספסת הכל!
אז אני אלמד כאן ועכשיו איך לנצח.
כבד עוף טרי כאפשר נקי לקערה לשים על קילו כף וחצי 2 כפות כמון, מלח, כף פלפל גרוס דק וכפית אבקת מרק עוף לערבב הכל ולשים על האש בתאבון!
ולמה לא פפריקה?
כי בפפריקה יש ריכוז גבוה של סוכר ובמפגש עם אש הוא נשרף לפחם וכל עניין התבלין מתאדה:-)
מקווה שעזרתי...
משה.
משה
גריל עוף, או תבלין על האש (יש גם תבלין ספציפי לסטייק).
פפריקה מלח רגיל ומלח לימון כורכום פלפל שחור אבקת שום בתאבון.. ☜♥☞
מלח, פלפל שחור וכמון
יואלה דנן