4 תשובות
יש תערובת מוכנה,-כתוב עליה ל'' על האש'' וגם אפשר ליצור בבית, קצת מכל דבר, אני שמה שמן וכותשת כמה שיני שום, אח'כ ממש מעט פפריקה, פלפל שחור, ומעט מרק עוף.
וכמובן כרכם שבריא להוסיף לכל מאכל.
שואל השאלה:
לא שמים תבלין ''תבלין לעוף''?
"תבלין לעוף" זה תבלין מוכן, קנוי, הממליצים המליצו לך להשתמש בתבלינים טריים שאתה תרקח לפי טעמך,, שימוש בשמן מיותר כי העוף שמנוני גם כך, הפפריקה עדינה ולכן נשרפת מהר.
אבקת מרק דורשת בישול!, ויש סיכוי שהיא לא תתפרק
זה מאוד תלוי לאיזה טעם אתה יותר מתחבר, אני בדרך כלל משתמש בתערובת "אדומה" של פפריקה, קצת כמון, פלפל שחור, מלח ומעט צ'ילי חריף גרוס אם אני רוצה קצת חריף, מכניס את התערובת לתוך כוס עם מעט שמן (כדי שיתערבב למריחה) ושום כתוש ומערבב. לאחר מכן מבריש על הפרגיות, חזה עוף או כנפיים.

בכל אופן זה עדיף על תבלין "על האש" קנוי, שדרך אגב בחלק מהמקרים הוא לא בריא בכלל.

יש בקישור המצורף עוד מרינדות מעניינות לפרגיות, כדאי לבדוק.