2 תשובות
בבקשה קישור לבריאות.
קישורים מצורפים:
תקחי פסטה תבשלי אותה במים ותוציאי אותה..
את הרוטב תכיני עם מים רסק עגבניות קצת בצל מטוגן פפריקה שום כתוש פילפל שחור מלח סוכר.. עדיף סוכר יותר מהמלח כי העגבניות חמוצות.. ופלפל לבן קצת. ולא לשכוח בהתחלה שמן.
אני הייתי ממליץ במקום שום אבקת שום.
את הרוטב תכיני עם מים רסק עגבניות קצת בצל מטוגן פפריקה שום כתוש פילפל שחור מלח סוכר.. עדיף סוכר יותר מהמלח כי העגבניות חמוצות.. ופלפל לבן קצת. ולא לשכוח בהתחלה שמן.
אני הייתי ממליץ במקום שום אבקת שום.
באותו הנושא: