תשובה אחת
סיר לבישול איטי יכולה להיות הרכישה המומלצת ביותר, בשל העובדות הבאות:
1. מה שניתן להכין בעזרתו? - מעבר לחמין, סחינה ושאר מאכלי הקדירה, תוכלו לבשל בו מרקים ארוכי זמן בישול כגון מרק קיטניות, מרק רגל ומרק גולאש.
2. יעילותו רבה ביום בישול, כשהוא עובד ומשאיר את התנור פנוי.
3. הוא עובד כשאתם ישנים או כהולכים לעבודה (אפשר "לזרוק" לתוכו בבוקר ירקות, עוף או בשר, מים ותבלינים - בבוקר, ובערב תחכה לכם ארוחה מלאה ואיכותית).
4. הוא לא צורך יותר חשמל (יש אומרים שאף פחות) מתנור רגיל.
5. כמעט ולא צריך להשגיח עליו בזמן הפעולה. בהכנת תבשילים ארוכי בישול, פשוט מכוונים בסיר את מידת החום ומשאירים אותו לעבוד.
זהו סיר מעולה לחורף ובתגית "בישול איטי" תקבלו טיפים ומתכונים בשבילו.
1. מה שניתן להכין בעזרתו? - מעבר לחמין, סחינה ושאר מאכלי הקדירה, תוכלו לבשל בו מרקים ארוכי זמן בישול כגון מרק קיטניות, מרק רגל ומרק גולאש.
2. יעילותו רבה ביום בישול, כשהוא עובד ומשאיר את התנור פנוי.
3. הוא עובד כשאתם ישנים או כהולכים לעבודה (אפשר "לזרוק" לתוכו בבוקר ירקות, עוף או בשר, מים ותבלינים - בבוקר, ובערב תחכה לכם ארוחה מלאה ואיכותית).
4. הוא לא צורך יותר חשמל (יש אומרים שאף פחות) מתנור רגיל.
5. כמעט ולא צריך להשגיח עליו בזמן הפעולה. בהכנת תבשילים ארוכי בישול, פשוט מכוונים בסיר את מידת החום ומשאירים אותו לעבוד.
זהו סיר מעולה לחורף ובתגית "בישול איטי" תקבלו טיפים ומתכונים בשבילו.
מערכת סטיפס
באותו הנושא: