6 תשובות
שלום, מנסיון של הרבה שנים והרבה סירים מחברות שונות ומשונות... רק סולתם! לגבי סיר לחץ אין צורך בסיר גדול של 7 ל'- אפשר להסתפק בקטן יותר - גם למשפחה גדולה - הוא הרבה יותר יעיל וחסכוני! אני מבשלת בו סלק אדום, ארטישוק, בשרים ועוד.. בהצלחה!
אני אישית חסיד של סירי הלחץ הגרמניים שכן הם פשוטים ונוחים בתפעול שלהם. בעקרון מבחינת הבישול כולם זהים וכולם עובדים על עיקרון זהה ולכן נוחיות התפעול לדעתי היא גורם מרכזי בבחירת הסיר
אברהם שרם מומחה סטיפס
רק לא לסיר הלחץ גרמני BRK היבואן דנהל. רכשתי ב- 17.1.2012 באתר cookstore. מיד עם הבישול הראשון הסיר שינה צבעו ומיד "הואשמתי" שהשתמשתי בו ללא מים. דבר שלא אפשרי כשמבשלים מרק עדשים ויוצא מרק...
הוא נשלח לניקוי וחזר עם המלצה לנקותו כל פעם ע"י הרתחתו עם לימון.
מאז אני משתדלת להמנע מלהשתמש בו כי: הוא לא ממש מביא לתוצאות. השסתום ביטחון מתפרק בקלות וכששמים אותו בטעות בצורה לא נכונה - זהו- אי אפשר להשתמש.
הסיר משמש אותי כסיר ללא מכסה וזהו - ואני משתמשת בסיר לחץ ישן של לגוסטינה.

הלכו לי 764 ש"ח - חבל שילכו גם לכם.
אמירה רינגר
ראי בתגית "סיר לחץ, איזה לבחור".
מערכת סטיפס
ממליצה לך על סיר לחץ טפאל, קל מאוד לשימוש, קניתי אותו
בגלל שהחלפתי כיריים לאינדוקציה ואני מרוצה ממנו.
לי
טפאל טובים וגם ארקוסטיל טובים, אם אין בעית תקציב תלכי על טפאל.
סיגלית