3 תשובות
מומלץ בסיר עמוק
אנונימית
סיר עמוק.. אפשר גם בשטוח אבל עדיף עמוק
אנונימי
אם הקציצות לא מתיזות הרבה שמן אפשר גם במחבת.
אבל אם מטגנים בטיגון עמוק צריך סיר. מפחיד אותי אישית טיגון עמוק בגלל הכמות שמן הרותח.

קיימת רשת עם ידית ששמים מעל מחבת בשביל שלא יהיה שמן שניתז.

בכל אופן סיר שטוח נקרא מחבת נראה לי.

אם את רוצה להכין כדורי בשר אפשר ללכת פחות או יותר לפי העיקרון שבמתכון המצורף אשר מכינים בתנור על גריל (אנגלית)
אנונימי