7 תשובות
החשבון תמיד נשאר
לא, החשבון שלך לא נמחק כל עוד את לא מוחקת אותו בהגדרות.
אם השארת את האינסטגרם שלך פתוח ממכשירים אחרים אז לא זה לא מוחק
לא אהל את יכולה להפוך אותו לinstagrammer או מה שזה לא יהיה וזה אומר שאין חשבון
באותו הנושא: