3 תשובות
לא את רק מוחקת את האפליקציה
אבל החשבון נשאר, כדי למחוק את החשבון נכנסים לדף הזה :
המשתמש לא נמחק, אם את רוצה למחוק משתמש צריך או לפנות לאינסטגרם או למחוק פשוט את כל התמונות ידנית
דרך המחשב נכנסים לפרופיל ואז יש לך אפשרות להעלים את הפרופיל שלך ונונים לך 30 יום לחזור בך אם לא חזרת בך הוא יימחק לצמיתות
באותו הנושא: