6 תשובות
לא את רק תצטרכי להיכנס עוד פעם (סיסמא ושם משתמש)
לא.
תוכלי להתחבר לחשבון שלך מחדש ע"י הכינוי והסיסמא.
לא אבל תצטרכי להיכנס שוב:)
לא, את רק צריכה להתחבר שוב