תשובה אחת
רכים (10 מנות):
לתבנית של 30 על 40 ס"מ:
חבילה כפולה של ביסקוויטים (2 שרוולים)
3 שמנת מתוקה (750 מ"ל)
1 ק"ג גבינה לבנה 5% או 9%
50 גרם שוקולד לבן
חצי ליטר חלב
1 אינסטנט פודינג שוקולד לבן
2 כפות ממרח שוקולד-אגוזים
1 אינסטנט פודינג שוקולד
2 כפות ריבת חלב
1 אינסטנט פודינג ריבת חלב
לקישוט:
2 כפות קקאו
אופן ההכנה:
1
מקציפים את השמנת המתוקה ומניחים בצד.
2
מחלקים את הגבינה הלבנה ל-3 חלקים שווים.
3
ממיסים את השוקולד הלבן על סיר בן מארי יחד עם 3 כפות מהחלב.
4
מערבבים שליש מהגבינה הלבנה עם שליש מהקצפת. מוסיפים את השוקולד הלבן המומס ואת האינסטנט פודינג שוקולד לבן, ומערבבים לקבלת תערובת אחידה.
5
טובלים ביסקוויטים בחלב, ומסדרים שכבה אחת אחידה בתבנית. מעבירים לתבנית את תערובת הגבינה והשוקולד הלבן ומשטחים בצורה אחידה. מכסים בשכבה נוספת של ביסקוויטים טבולים בחלב.
6
מערבבים עוד שליש מהגבינה הלבנה עם שליש מהקצפת, ומוסיפים את ממרח השוקולד והאינסטנט פודינג בטעם שוקולד. מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה ומורחים על שכבת הביסקוויטים. מכסים בשכבת ביסקוויטים נוספת.
7
מערבבים את השליש האחרון של הגבינה הלבנה עם יתרת הקצפת, מוסיפים ריבת חלב ואינסטנט פודינג ריבת חלב, ומערבבים על לקבלת תערובת אחידה. מורחים על הביסקוויטים.
8
מפזרים את הקקאו על העוגה בעזרת מסננת קטנה, ומצננים ללילה לפחות.
* אפשר כמובן לשנות את סדר השכבות לפי איך שמתחשק."
לתבנית של 30 על 40 ס"מ:
חבילה כפולה של ביסקוויטים (2 שרוולים)
3 שמנת מתוקה (750 מ"ל)
1 ק"ג גבינה לבנה 5% או 9%
50 גרם שוקולד לבן
חצי ליטר חלב
1 אינסטנט פודינג שוקולד לבן
2 כפות ממרח שוקולד-אגוזים
1 אינסטנט פודינג שוקולד
2 כפות ריבת חלב
1 אינסטנט פודינג ריבת חלב
לקישוט:
2 כפות קקאו
אופן ההכנה:
1
מקציפים את השמנת המתוקה ומניחים בצד.
2
מחלקים את הגבינה הלבנה ל-3 חלקים שווים.
3
ממיסים את השוקולד הלבן על סיר בן מארי יחד עם 3 כפות מהחלב.
4
מערבבים שליש מהגבינה הלבנה עם שליש מהקצפת. מוסיפים את השוקולד הלבן המומס ואת האינסטנט פודינג שוקולד לבן, ומערבבים לקבלת תערובת אחידה.
5
טובלים ביסקוויטים בחלב, ומסדרים שכבה אחת אחידה בתבנית. מעבירים לתבנית את תערובת הגבינה והשוקולד הלבן ומשטחים בצורה אחידה. מכסים בשכבה נוספת של ביסקוויטים טבולים בחלב.
6
מערבבים עוד שליש מהגבינה הלבנה עם שליש מהקצפת, ומוסיפים את ממרח השוקולד והאינסטנט פודינג בטעם שוקולד. מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה ומורחים על שכבת הביסקוויטים. מכסים בשכבת ביסקוויטים נוספת.
7
מערבבים את השליש האחרון של הגבינה הלבנה עם יתרת הקצפת, מוסיפים ריבת חלב ואינסטנט פודינג ריבת חלב, ומערבבים על לקבלת תערובת אחידה. מורחים על הביסקוויטים.
8
מפזרים את הקקאו על העוגה בעזרת מסננת קטנה, ומצננים ללילה לפחות.
* אפשר כמובן לשנות את סדר השכבות לפי איך שמתחשק."
באותו הנושא: