4 תשובות
יש אינסוף מתכונים שמתאימים גם לפרווה,
איזה עוגה את רוצה - שמרים, טורט, בחושה, מורכבת/פשוטה, עם קרמים או בלי? לאיזה סוג של שימוש את רוצה את העוגה?
אם תמקדי יותר את השאלה שלך אוכל להמליץ על מתכונים שיענו על הצרכים שלך.
עודד פישר מומחה סטיפס
מצורף מתכון מדהים שפורסם על-ידי הגולשת "מהמטבח של מרים" באתר המתכונים www.Cooks.co.il - עוגת תפוחים בחושה בטעם דבש (הקישור למטה).
ארנון
היי, מניסיון, אפשר להפוך כמעט כל מתכון לפרווה, פשוט מחליפים חלב במיץ תפוזים, חמאה במרגרינה, שמנת מתוקה צמחית במקום חלבית, שוקולד מריר במקום חלב וכו' כמעט כל עוגה שאני מכינה היא פרווה וכולן טעימות מאוד :)
ישנו האתר של שיתוף מתכונים מצולמים: קוּק אנד שוּט
והוא בעברית!
אחת