תשובה אחת
שלום רב,
איני יודע מה ראית באינטרנט אבל אני יוכל לתת לך את המתכון של אמי ז"ל שאשתי ז"ל המשיכה לעשות לילדים והיה אהוב ביותר גם עלי. (מה אפשר לעשות בזאת אני תמיד נשאר ילד)
חבילה של מצות (1/2 ק"ג) משרים את המצות ביין מתוק שמעורב במיץ תפוזים או תפוחים.
חבילת קקאו ממנה לוקחים 3 כפות עד קבלת החוזק התאים של הקרם.
כוס סוכר.
חבילת חמאה גדולה או שתיים קטנות במצב רך. (אם רוצים פרווה משתמשים במרגרינה)
מכניסים את החמאה למיקסר ומתחילים לערבב
מוסיפים את הקקאו באיטיות עד שמתקבל מרקם יפה של קרם.
מוספיםי את הסוכר ומערבבים עד שהסוכר נמס.
אפשר להוסיף גם קצת מיץ ענבים או יין מתוק.
לוקחים את המצות ומניחים מצה אחת מורחים עליה שכבה דקה של קרם. מניחים עליה מצה שנייה ומורחים שוב שכבה של קרם. כך עושים עד שכמעט נגמר הקרם. עכשיו מצפים בשארית הקרם מסביב ומלמעלה ומכניסים למקרר.
פורסים פרוסות ואוכלים בהנאה
בברכה\
מאיר שמחוני
היי! תזמיני לטעום!
חג כשר ושמח
איני יודע מה ראית באינטרנט אבל אני יוכל לתת לך את המתכון של אמי ז"ל שאשתי ז"ל המשיכה לעשות לילדים והיה אהוב ביותר גם עלי. (מה אפשר לעשות בזאת אני תמיד נשאר ילד)
חבילה של מצות (1/2 ק"ג) משרים את המצות ביין מתוק שמעורב במיץ תפוזים או תפוחים.
חבילת קקאו ממנה לוקחים 3 כפות עד קבלת החוזק התאים של הקרם.
כוס סוכר.
חבילת חמאה גדולה או שתיים קטנות במצב רך. (אם רוצים פרווה משתמשים במרגרינה)
מכניסים את החמאה למיקסר ומתחילים לערבב
מוסיפים את הקקאו באיטיות עד שמתקבל מרקם יפה של קרם.
מוספיםי את הסוכר ומערבבים עד שהסוכר נמס.
אפשר להוסיף גם קצת מיץ ענבים או יין מתוק.
לוקחים את המצות ומניחים מצה אחת מורחים עליה שכבה דקה של קרם. מניחים עליה מצה שנייה ומורחים שוב שכבה של קרם. כך עושים עד שכמעט נגמר הקרם. עכשיו מצפים בשארית הקרם מסביב ומלמעלה ומכניסים למקרר.
פורסים פרוסות ואוכלים בהנאה
בברכה\
מאיר שמחוני
היי! תזמיני לטעום!
חג כשר ושמח
באותו הנושא: