2 תשובות
מקפא שוקולד בננה:

מועכים כמה בננות. שמים את הבננות המעוכות בתבנית אבל שזה לא יהיה גבוה מידי. כשזה קפוא, חותכים את המקפא לריבועים. ממיסים שוקולד פרווה במיקרו או מעל הגז. לוקחים את הבננות הקפואות ריבוע ריבוע ועם כפית, מוזגים מהשוקולד הנמס מעל כל ריבוע מכל הכיוונים. השוקולד קופא מעל הבננות הקפואות כמעט מיד. זהו!

*אין כמויות מדויקות. הכול תלוי כמה שוקולד רוצים - אם רוצים הרבה שוקולד או מעט שוקולד.
ראה טיפים בתגית "קינוחים, פרווה".
מערכת סטיפס