4 תשובות
סלט הפירות האולטימטיבי, הוא קליל ומרענן ומתאים בול כקינוח לארוחת מנגל
הכמויות כראות עיניכם.

תפוחים מסוג גרני סמית קלופים חתוכים לקוביות קטנות
תפוזים קלופים וחתוכים לקוביות קטנות
בננות קלופות חתוכות לקוביות קטנות
מיץ תפוזים סחוט
מעט סוכר
עלי נענע קצוצים דק
אני אוהבת להוסיף גם צימוקים ואגוזי מלך קצוצים
וכמובן שאפשר להוסיף כל פרי שאוהבים, זה רק יכול לשפר..

אם אתה רוצה משהו ספציפי אז תכתוב למרות שנראה לי שסלט פירות זה אחלה לאחרי מנגל לא כבד מדי, עשיר, ובריא ^^
מקוה שעזרתי (:
אחת שיודעת (:
אגסים ביין - קליל וטעים מאוד אחרי ארוחה כבדה

רכיבים:
אגסים יפים (לפחות כמספר הסועדים)
יין אדום יבש/מתוק
סוכר
מעט ציפורן/מקל קינמון

מקלפים את האגסים ומשאירים את ה'מקל' למעלה. חותכים את העוקץ כדי שהאגס יוכל לעמוד על צלחת.
שמים את האגסים בסיר, מוסיפים את היין הסוכר והתבלין. מוסיפים מים עד שמכסה את האגסים.
מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש. מבשלים עד שהאגסים מקבלים צבע אדמדם.
מוציאים את האגסים ומבשלים את הרוטב עד שיורד לחצי נפח לפחות.
מגישים קר עם רוטב היין.
עודד פישר מומחה סטיפס
תכתבו בגוגל קינוחים פרווה זה ימצא לכם הרבה מתכונים
אנונימי
לקחת קופסה של שימורים מפירות שונים. להןוסיף 1 חבילה מרשמלו ולהוסיף 1 שמנת צימחית. לערבב ובתאבון-להכין ולאחר זמן קצר להגיש ובתאבון.
ester bar