התמונה ברשיון Creative Commons
2 תשובות
עוגת ביסקוויטים

מרכיבים:
======
500 ג' גבינה לבנה 9%
חבילת פודינג אינסטנט וניל
100 ג' אבקת סוכר
500 ג' ביסקוויטים
2 כוסות חלב


אופן הכנה:
=======
מערבבים את הפודינג עם שתי כוסות חלב קר (אפשר להחליף במיכל שמנת מתוקה 38%.
מרוקנים את הגבינה % 9 לקערה נפרדת וושופכים את פנימה את אבקת הסוכר ומערבבים היטב.
מערבבים את הפודינג עם הגבינה הממותקת.
מסדרים בתבנית של 27 על 33 שכבת בסקויטים (אין צורך ללחלח את הביסקויטים) ומורחים מעל שכבת קרם בערך 7 כפות. מסדרים עוד שכבת ביסקוויטים ועוד גבינה ומכסים בביסקוויטים.
שוברים 5 בסקויטים לפירורים ומפזרים על השיכבה העליונה ומכניסים למקרר ל- 4 שעות.
אופיר מחשבים
המתכון של חמתי, מצליח כל פעם מחדש:

עוגת ביסקוויטים עם גבינה
=================
שתי חבילות שמנת מתוקה - להקציף.
חצי כוס סוכר - להוסיף בהדרגה כמה דק' אחרי תחילת ההקצפה. להמשיך להקציף.
אינסטנט פודינג וניל - שקית - להוסיף במהירות איטית לקצפת
500 גרם גבינה לבנה - להוסיף לכל הבלילה.
תמצית ונילין, לפי הטעם.
לטעום אם צריך להוסיף סוכר.

בתבנית מסדרים פתי בר טבול במעט חלב (שירכך אותו) או אפילו מים ועליו מניחים את הבלילה.
מוכן לאכילה אחרי כמה שעות במקרר.

חג שמח:)
ד״ר ענת פלדמן מומחית סטיפס
באותו הנושא:
אולי תאהב גם את: