התחברות
הרשמה
אני עושה עוגה, והיה רשום במתכון שצריך להפריד את החלבון והחלמון אחת הביצים נשברה בצורה לא טובה ועכשיו לא הצלחתי להפריד טוב ונכנס טיפה חלמון לחלבון זה נורא?
26 באוגוסט 2014, 16:45
חלבונים
ביצים
חלבון
עוגות
מאפים
מטבח
2 תשובות
אממ לא ממש פשוט הקצף ייצא פחות טוב.. תנסי להוציא את זה כמה שאפשר
ש
שירה 99
זה בסדר, לא להוציא ולא כלום לא נורע לכל אחד זה קורא!
1
101217אני
באותו הנושא:
הכנתי עוגה ( עוגת וניל אם זה משנה ) והיה רשום במתכון לשים על 180 מעלות ושמתי, עכשיו בדקתי את העוגה ובצדדים היא התבשלה ובאמצע לא, מה לעשות?
אני מכינה עוגת שוקולד ובמתכון רשום לי לשים שמן, איזה סוג שמן להשתמש?
אם אני יכין עוגת שוקולד אבל לא ישים קקאו (כי כתוב במתכון שצריך קקאו..) אז העוגה לא תצא טוב?
מתכוני עוגות שוקולד - תנו לי בבקשה מתכון טוב לעוגת שוקולד.
מתכונים לעוגות פרווה - מחפשת מתכון מוצלח לעוגה פרווה.
שרשום במתכון לעוגה - קמח מנופה - הכוונה היא לקמח לבן רגיל?
מתכוני עוגות שוקולד ללא אפייה - אני רוצה להכין עוגת שוקולד ללא אפייה, יש לכם מתכונים?
מתכון לעוגת גזר - איך מכינים עוגת גזר, קלילה וטעימה?
אם רשום לי במתכון 1/2 1 כוסות קמח אז זה אומר כוס וחצי קמח?
אני רוצה להכין עוגה ממש טעימה מחר, יש לכם מתכון לעוגה מומלצת?
אם שמתי רק כף שמן בעוגה, כשהיה רשום לשים כוס (ולא שמתי לב) הלכה כל העוגה?