5 תשובות
לטגן בצל (מגורר) במחבת, להוסיף את הרסק עגבניות וכל מיני תבלינים לבחירתך (אורגנו, מלח, פלפל, כף סוכר-חשוב!) 2 שיני שום כתושות 2 כפות שמן זית קצת מים רותחים וזהו.
רסק, קצת שמן זית, ומים לא הרבה שלא יהיה דליל מידי ואם את רוצה מלח ופלפל ומומולץ גם אורגנו
לוקחת עגבניות. מורידה את הקליפה בעדינות.
חותכת, אחרכך מעט למחבת
ואז לוקחת בלנדר
שמן וקצת שום ( לא חייב) לטגן על מחבת וכמובן תבלינים ( הכי פשוט הכי טעים)
שואל השאלה:
רק מהרסק