8 תשובות
עם עגבניות זה יותר טעים
גם וגם עדיף:)
מה שאת אוהבת.. לאכול עם הספגטי...
נראל גם וגם: )
קודם מטגנים בצל
מוסיפים עגבניות קצוצות
אחר כך שום קצוץ
ואז רסק עגבניות מעורב במים.
תבלינים (מלח, פלפל, קצת קצת כמון, טימין, אורגנו, בזיליקום וסוכר. כן סוכר! שיאזן את החמוץ שהעגבניות עושות)
ומבשלים על אש קטנה. מוסיפים מים אם צריך.
עם עגבניות זה טעים יותר (-;
אין כמו עם עגבניות!:D
מה המטרה?
לטעם?
יכול להוסיף מעט.
לבריאות?
יהרוס.
למרקם?
יהפוך אותו לסמיך יותר.
באותו הנושא: