2 תשובות
הינה מתכון1 קוספסא קטנה של רסק עגבניות
1 כף שמן
1 כף שום כתוש
1 כף פפריקה
1.5 כף מרק עוף
0.5 כף מלח
רבע כף פלפל שחור
3 כוסות מים
מבשלים את בספגטי לפי הוראות היצרן בסיר נפרד שמים שמן חותכים שום כמה שום שאוהבים מוסיפים רסק עגבניות וכל שער התבלינים נותנים לזה להתבשל דקה ואז מוספים את המים ונותנים לזה עוד כמה דקות ואז מוסיפים לזה את הספגטי המוכן וערבבים ונותנים לזה דקה ואז מכבים את האש ומגישים אז בתאבון ולא עשיתי עתק הדבק רשמתי לבד השקעתי אז בתיאבון:)
מים רותחים, רסק עגבניות, שלוש שיני שום, מלח, פפריקה אדומה מתוקה בתאבון (;