4 תשובות
היי דנה, מטגנים בצל, (עד שנהייה זהוב) מוספים פפריקה מתוקה, פלפל שחור, מלח, גריל עוף (אבקה) רסק עגבניות, עוד קצת שמן, מוסיפים כוס מים חמים, (פפריקה חריפה למי שאוהב חריף) מערבבים את הפסטה, ולבריאות.
יש לי מתכון מוושלם לרוטב לפסטה, אני חולה על פסטה וזה המתכון האהוב עלי:
מצרכים:
2 סירים
שמן
מלח
סוכר
פילפל שחור
אבקת מרק עוף
כמון
7-8 שיני שום
פפריקה
2-3 חב' רסק עגבניות

אופן ההכנה:
מרתיחים מים לפסטה ובינתיים מקלפים את 6-7 שיני השום וכותשים אותם לסיר עם מעט שמן על רמת חום נמוכה. מחכים בערך דקה ( אסור שהשום ישרף!).
מוסיפים אליו את חבילות רסק העגבניות ומגבירים את האש. מחכים כ-2 ד"ק ומערבבים תוך כדי.
לאחר 2 ד"ק מוסיפים סוכר ומערבבים. מוסיפים חצי כוס מים פושרים, מנמיכים את האש ומחכים כ10 ד"ק ומערבבים מידי פעם. לאחר 10 ד"ק מוסיפים את המלח, פילפל שחור, אבקת מרק עוף, כמון, והפפריקה לפי הטעם ומערבבים.
* מכינים את הפסטה.

זה המתכון הכי טוב שאני מכירה, באמת:)
ב ת א ב ו ן (:
לא חייב להוסיף לכל דבר אבקת מרק עוף שמלאה בסודיום ושאר רכיבים לא בריאים
מתכון קל ופשוט:
מרתיחים מים, שמים קצת מלח ואח"כ שמים את הפסטה עד שהיא מבושלת

רוטב:
מטגנים שום ובצל עד הזהבה
מוסיפים מלח, פלפל, שמן, רסק עגבניות וקצת מים
ומבשלים על אש קטנה עד הצטמקות נוזלים ובישול הרסק

בסוף מאחדים את הפסטה והרוטב - לא לשכוח לסנן לפני את הפסטה
בתאבון:)

וואי אף אחד ממכם כבר לא פעיל כולכם עזבתם את סטיפס זה עצוב