תשובה אחת
בתוך הטינדר בהגדרות, אם נכנסים אליהם ומורידים את המסך למטה, כתוב שם "מחיקת חשבון" צריך לרדת אבל עם המסך למטה, לא רואים את זה בהתחלה.. כנסי להגדרות שלך בצד שמאל ותראי
יובל