3 תשובות
חממי סיר עם מים שפכי תפסטה תכיני רוטב:
תוסיפי רסק עגבניות פפריקה מתוקה ופפריקה חריפה מלח פלפל ושום ובצל
תוסיפי רסק עגבניות פפריקה מתוקה ופפריקה חריפה מלח פלפל ושום ובצל
שימי מים תחכי שירתחו ותוסיפי תבלינים ורסק ותררתיחי את הכל ביחד ואז תנמיכי ותוסיפי פסטה לרבע שעה כזה
אנונימית
תבשלי בסיר את הפסטה. תחתכי בצל ושום שימי בסיר עם קצת שמן על אש בינונית עד שזה יזהיב. תוסיפי תבלינים שאת אוהבת(פפריקה, פלפלשחור, מלח/מרק עוף..) ותערבבי. אחרי דקה בערך תוסיפי 2/3 כפות רסק עגבניות לערבב קצת ולהוסיף מים. תנמיכי קצת את האש וחכי כמה דקות. אחרי זה תוסיפי את הפסטה, לערבב. לשים על אש נמוכה ולתת לזה עוד כמה דקות ובתיאבון
באותו הנושא: